White arkitekter søger arkitekt

Vil du være medarbejder i Skandinaviens største arkitektfirma?

White arkitekter søger en sagsarkitekt til vores kontor i Næstved.

Hos White har vi lagt en ambitiøs og målrettet plan for fremtiden – en fremtid, som du kan blive en del af. Vi arbejder lige nu med mange spændende opgaver inden for vores prioriterede forretningsområder: boliger, erhverv, hospitaler, kultur og fritid samt undervisningsbyggeri.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt, og at du har minimum 3-5 års veldokumenteret erfaring som sagsarkitekt fra anden tegnestue. Du er målrettet, analytisk, selvstændig og kan motivere dine omgivelser. Vi ser gerne, at du også er motiveret til at bidrage til firmaets fortsatte udvikling indenfor området og har interesse i at udvikle dig til på sigt også at varetage projektledelsen på udvalgte opgaver.

Vi tilbyder
White er et dynamisk og udviklingsorienteret arkitektfirma i vækst med mange karrieremuligheder. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job. Opgaverne vil variere i størrelse og placering.

Om White arkitekter
Med over 800 ansatte fordelt på 12 kontorer i Danmark, Sverige, Norge og England er White Nordens største
arkitektfirma. White beskæftiger 70 ansatte i Danmark og har gennem årene modtaget en bred vifte af arkitekturpriser for dets særligt følsomme og stedslige tilgang til arkitektur og landskab. Whites kontorer i Danmark er placeret i hhv. København og Næstved.

White er et multidisciplinært arkitektfirma, der varetager et bredt spekter af opgaver inden for byggeri for såvel offentlige som private bygherrer. White har i mange år arbejdet med at integrere bæredygtige løsninger i vores arkitektur og er bl.a. medlem af Global Compact og premiummedlem i Green Building Council. White er medarbejderejet med 440 aktieejere.

White er et internationalt arkitektfirma med stærke skandinaviske rødder. Vi søger målrettet at bygge videre på vores stolte, nordiske designtradition og skabe præcise, følsomme, arkitektoniske værker, hvor byplan, bygning og landskab sammentænkes på nye og udfordrende måder. Derfor har vi gennem mange års udvikling opbygget en solid, holistisk profil, hvor stærke kompetencer mødes under ét tag. Kan du se dig selv som en del af dette, så modtager vi med glæde din ansøgning!

Ansøgning sendes pr. mail til: kd.et1506203394ihw@b1506203394oj1506203394 mrk. ”Dit navn og Sagsarkitekt, Næstved”
Sidste frist for ansøgning er mandag d. 6. juni 2016.

Få yderligere information på www.white.dk. Du er også velkommen til at kontakte Teknisk direktør Erik Skytte for yderligere information, ligesom der er mulighed for et uforpligtigende møde. Mail kd.et1506203394ihw@e1506203394ttyks1506203394.kire1506203394.

nye_medarbejdere05