White arkitekter er nomineret til tre WAF Awards

White arkitekter er gået videre i finalen i World Architecture Festival Awards 2017.
De tre projekter er nomineret i ”future”-kategorien i ’Masterplanning’, ’Culture’ and ’Health’.

 

Masterplanning

Visionen for projektet Södra Skanstull i Stockholm er at skabe et tættere og multifunktionelt bymiljø, der forbinder de omkringliggende kvarterer. Södra Skanstull er et område med unikke kvaliteter, men også med store uudnyttede arealer. Projektet bygger videre på områdets identitet men opgraderer og forbedrer de eksisterende faciliteter.Södra Skanstull

Culture 

Kulturhuset Skellefteå er et sted for kreativitet og kulturproduktion, midt i byens centrum. Med det nye kulturhus får Skellefteå et bæredygtigt byggeri, der fremmer bæredygtig livsstil og mangfoldighed. Kulturhuset, som desuden huser hotel og konference, vil være nordens højeste træbygning, når den står færdig i 2020.

White Arkitekter_Skellefteå Cultural Centre_North

Health

Familie og pårørende er i fokus i udformningen af Dronning Silvias nye børne- og ungdomshospital i Gøteborg. Den nye bygning får flere operationsstuer og en udvidet intensivafdeling, og der bliver plads til, at patienter nemt og hurtigt kan transporteres fra intensivafdelingen til sengeafsnittet. Børnene og deres familier vil møde et trygt og sikkert miljø, der opfylder deres behov.

NBS_östra3

Vinderne vil blive annonceret under World Architecture Festival i Berlin, som løber af stablen d. 15.-17. november 2017.