Vores kontor i København flytter til nye lokaler

Hos White har vi lagt ambitiøse planer for fremtiden, og vi er blevet flere medarbejdere. Derfor flytter White nu fra Nyhavn til vores nyindrettede hovedkontor i Njalsgade, København.

Vi finder, at tiden nu er inde til at skabe et nyt kapitel i nordisk arkitektur. White vil, med baggrund i firmaets strategiske placering på begge sider af Øresund, bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen samtidig med, at vi bevarer et globalt udsyn. Hos White er det vigtigt at være kontekstuelle arkitekter med særligt fokus på bæredygtighed, og vi søger målrettet at bygge videre på vores stolte, nordiske designtradition og skabe præcise, følsomme, arkitektoniske værker.

Derfor har vi indrettet et kreativt værksted i det atmosfærefyldte pakhusmiljø på Islands Brygge, hvor vi fremover kan arbejde fysisk med arkitektfaget i dets mange skalaer. Det gør vi for at komme tæt på det, som vi ser som det vigtigste i skabelsen af unik arkitektur – det ”stof”, som steder er gjort af.

Njalsgade (1920x1200)

Njalsgade (1920x1200)
Njalsgade under ombygning

Vores 35 dygtige og engagerede kollegaer i København glæder sig til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i det nyindrettede kreative værksted fra mandag d. 5. maj.

Vores nye adresse er:
Njalsgade 21, 2300 København S.

Frans Andersen
Adm. direktør

Trine Majgaard
Afdelingschef

Njalsgade_37.jpg