Sundhed.

Med Odense Universitets Hospital og det svenske universitetshospital Nya Karolinska Solna som de største hospitalsprojekter er White et førende arkitektfirma indenfor hospitalsområdet.

Vi har samtidig store opgaver indenfor psykiatri – som det nye psykiatri hospital i Aabenraa, og vi arbejder med mindre behandlingsenheder, lægehuse, hospitalsombygninger og private behandlingsinstitutioner. Vi har lang erfaring indenfor hospitalsområdet i Danmark, i Sverige og internationalt. I alle projekter, fra byplanlægning til detailprojektering og indretning, er bæredygtighed i fokus.

At arbejde med behandlingsmiljøer som arkitekt indebærer åbenhed for de store forandringer, sundhedsvæsenet står overfor. Vi skaber attraktive behandlingsmiljøer, hvor patienten, de pårørende og personalet er i centrum. God arkitektur, som bygger på humanisme, indlevelse og omsorg.
Med vores evne til at skabe samarbejde i komplekse processer finder vi vellykkede løsninger og skaber almene, fleksible bygninger med en høj miljøprofil. Bygninger, hvor organisationer kan udvikle sig i mange år fremover.

Seneste nyheder