Miljø og bæredygtighed.

Miljø er en grundtanke for White. Vores hverdag og vores visioner er præget af det sociale ansvar, vi har som arkitekter. Gennem god arkitektur stræber vi efter at bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet. Med vores kompetencer inden for bæredygtighedscertificering har vi i dag en unik bredde og kan håndtere alle niveauer, fra en grundlæggende omtanke for miljøet til ambitiøse flagskibe for bæredygtighed.

White arbejder med alle de større miljø-certificeringssystemer på det danske og svenske marked. Som én af ganske få tegnestuer kan vi tilbyde miljø- eller bæredygtighedscertificering af både bygninger og bydele. Vi har certificerede specialister inden for certificeringssystemerne DGNB, BREEAM og LEED samt BREEAM Communities til byplanlægning. Vi kan lede certificeringsprocessen fra idé til færdigt bygning, og vores miljøspecialister kommer med forslag til tilpasning af krav og metode til certificeringssystemerne, hvilket effektiviserer arbejdet for alle involverede.

Vi råder over et, for arkitektfirmaer, usædvanligt udbud af specialister, som bistår med analyser, særlige vurderinger samt proceshjælp. Certificerede passivhusdesignere, kemikere, fugtsagkyndige og antropologer er bare nogle af de særlige kompetencer, der kompletterer vores kunnen inden for miljø og bæredygtighed.

For mere information kontakt vores
Bæredygtighedsansvarlige Susan Carruth
Mobil: +45 29 31 41 14
kd.et1506203443ihw@h1506203443turra1506203443c.nas1506203443us1506203443