Indretning og design.

For os handler indretning og design om at skabe miljøer, der er en del af en større helhed. Vi ved, at godt design understøtter kulturer og aktiviteter, og giver inspiration i hverdagen. Dette skaber vi gennem en tæt dialog med vores brugere og kunder, hvor visionen danner grundlag for nytænkning og holdbare løsninger.

Hos White arbejder vi i tværfaglige teams for at skabe miljøer og rumindretninger med gennembearbejdet funktion, ergonomi og udformning. Gennem et tæt samarbejde mellem vores kompetencer inden for indretningsarkitektur, produktformgivning og lysdesign former vi miljøer med en tydelig karakter.

Vores koncepter skal vejlede og efter ønske bidrage til forandring af organisationer. Derfor involverer vi alle, som påvirkes af projektet og sørger for, at de rette spørgsmål stilles i tide. I nært samarbejde med brugerne skaber vi engagement og velforankrede mål. Vi har bred erfaring med at udforme og planlægge indretning af kontorer, hoteller, restauranter, butikker, hospitaler, skoler, biblioteker og udstillinger. Ved at inddrage de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af vores projekter tilfører vi projekterne værdi for mange, både nu og i fremtiden.

Vores specialister i lys-, informations- og produktdesign skaber design som vejleder og får mennesker til at føle sig trygge, i fx lufthavne, på sygehuse og på andre komplekse steder. Analyse af stederne, prøvebelysninger samt interview af og workshops med brugerne hjælper os med at imødekomme forventninger og opnå vellykkede resultater.