Gå tilbage

I 2008 beslutede Sveriges Television at virksomheden på Jägersro i Malmö skulle skæres betydeligt ned. Noget som påvirkede både medarbejderstaben og mængden af lokaler. I forbindelse med dette blev der arrangeret en række workshops med fokus på tilpasning till de nye, mindre lokaler og til en af disse workshops blev White indbudt. Under workshopen blev der udfærdiget et fælles mål – at udforme et kreativt miljø med åbenhed og fremdrift.

På grund af det meget stramme budget påbegyndte White projektet med en stor opgørelse over møbler. Alla møbler blev dokumenteret og derefter blev der vurderet, hvilke møbler der kunne beholdes og hvilke der behøvede ombetrækning, ommaling eller nye dele. Fx valgte man at beholde alle fungerende skriveborde og istedet komplettere med nye opbevarings bokse. Næste skridt var at integrere personalets mange spændende tanker fra de tidligere fokusgrupper. Ambitionen var at finde et moderne, men samtidigt personligt tema som absolut ikke skulle signalere reklamebureau eller aktieselskab. Løsningen blev lige så enkel som den var genial.

Ved at lade nogen af SVT Malmös programidéer afspejles i interiøret, blev der skabt personlige og variationsrige rum og mødepladser, tydligt inspirerede af det skånske landskab, vejr, vind og haver.

I foråret 2010 flyttede SVT ind i sine nye farverige lokaler, en arbejsplads der både afspejler virksomhedens eget varemærke og TV som medie.

SVT Malmö

  • Kunde: Sveriges Television Malmö
  • Projektstart/slut: 2008-2010
  • Færdigt: 2010
  • Areal: 5.300 m²
  • By: Malmö
  • Photographer/Illustrator: Ole Jais

Arbejdsgruppe

  • Åsa Haremst

Nøgleord

Typer af byggeri

Lignende projekter