Gå tilbage

I den antikvariske klassificerede kontorbygning i det gamle bryggeriområde fra 70’erne, har White skabt en moderne arbejdsplads, hvor Stockholm Vands medarbejderne selv vælger omgivelserne afhængig af opgave og humør. Fra helt nye miljøer til miljøer, hvor møbler fra fortiden er blevet bevaret i en ny kontekst. Med vandets kredsløb som udgangspunkt har et åbent varieret miljø taget form, der inviterer til bevægelse og nye møder. Et indbydende miljø, hvor alle kan finde deres plads og føle sig hjemme.

White har været ansvarlig både for renovering af huset og inventar, herunder planteapplikationer. Der er blevet skabt et naturligt mødested midt i husets tre kontorer med et helt nyt atrium, hvor kontakten mellem etagerne forstærkes af atriummets interne trappe. Den interne trappes rækværk i glas tillader lyset fra ovenlysvinduet at flyde frit, hvilket skaber en gennemsigtighed af kernen, hvor også alle husets mødelokaler er samlet.

Omkring denne kerne strækker de åbne kontorlokaler sig, omgivet af naturligt lys. Med klare farvetemaer på de forskellige planer og med detaljer og stor variation i indretningen, inspirerer miljøet til udforskning. Resultatet er en sund kreativ arbejdsplads, der holder over tid – i dag og i morgen.

Stockholm Vand HK

  • Kunde: Stockholm Vatten AB
  • Projektstart/slut: 2014-2016
  • Areal: ca. 6300 kvm
  • By: Stockholm
  • Photographer/Illustrator: Emil Fagander

Arbejdsgruppe

  • Nicole Morel
  • Johan Björkholm
  • Robert Schmitz
  • Fabian Sjöblom
  • Martina Eliasson

Typer af byggeri