Gå tilbage

Det har derfor medført at Glunz & Jensen har besluttet at bygge et nyt skræddersyet firmadomicil til dem selv, men stadig på egen matrikel i Selandia Park. Bygningen består af en to etage kontorenhed der samler sig om et indre atrium. For at optimere arbejdsforholdene er testlokaler, lager, trykkeri samt prototypeværksted skud ud som en L-form i en etage, men med visuelt sammenhæng til atrium via et panoptisk gangforløb. Dette nære forhold giver den ønskede samhørighed internt i virksomheden og har været hele omdrejningspunktet for det nye domicil.

Stueetagen indeholder reception i forbindelse med bogholderi. Fælles kantine med udgang til terrasse samt eget produktionskøkken. Møderum, it-kontor, kontorfaciliteter for testlokaler m.v. En fælles kerne i to etager indeholder toiletter, elevator og teknikskakt. På 1. sal ligger de primære kontorarealer med konferencerum, møderum og print/kopi.

De primære udvendige materialer er kobber og teglsten. Det har været vigtigt for bygherre at det arkitektoniske udtryk harmonere med de eksisterende bygninger, så Selandia Park fremstår som en helhed.

Glunz & Jensen – nyt firmadomicil

  • Kunde: Glunz og Jensen
  • Projektstart/slut: 2011-2013
  • Færdigt: 2013
  • Areal: 2.800 m2
  • By: Ringsted
  • Photographer/Illustrator: Lars Rath/Signe Find Larsen, White

Ekspertiseområder

Arbejdsgruppe

  • Lars Rath - Sagsarkitekt

Nøgleord

Lignende projekter