Officiel indvielse på Falkenborgskolen d. 22. april

I dag d. 22. april kl. 9.00 var der officiel indvielse af den nye mellemtrinsbygning på Falkenborgskolen. Ved indvielsen var der mulighed for at opleve de nye rammer og faciliteter på skolen. White arkitekter har været totalrådgiver på projektet.

Falkenborgskolen (1920x1200)


Under indvielsen blev der holdt taler af skoleleder Gitte Reimann og borgmester i Frederikssund John Schmidt Andersen.

Falkenborgskolen (843x1200)

Brugerne blev involveret i designprocessen

Opførelsen af den nye bygning til mellemtrin og pædagogisk servicecenter blev realitet efter en nødvendig nedrivning af en tidligere bygning, hvor der var fundet PCB. Udformningen og indretningen af bygningen er sket i tæt samarbejde mellem Falkenborgskolen og Frederikssund kommune.

”I designprocessen har vi afholdt flere brugergruppemøder, hvor bl.a. skolens lærere og ledelse har deltaget, og derudover har vi afholdt et specialmøde med faglærerne. Dette har givet os et klart billede af, hvad der var behov for i de nye bygninger” udtaler Poul Raahauge fra White arkitekter.

Falkenborgskolen (1920x1200)
Skoleleder Gitte Reimann synger Falkenborgskolens sang sammen med alle de fremmødte elever.

Den nye indretning giver plads til dynamiske arbejdsformer
Den nye tilbygning er opført i 2 etager og indrettet med fælleslokaler, garderobe og et pædagogisk servicecenter i tæt kontakt med et centralt tværgående skoletorv.

Falkenborgskolen (1920x1200)
Det nye skoletorv er stort og rummeligt

”Disse åbne sammenhængende fællesområder, der sammenkæder de to etager, orienterer sig samtidigt mod skolegården og giver således mulighed for dynamiske arbejdsformer” udtaler Poul Raahauge.

Fra fælleslokalerne er der direkte adgang til faglokalerne i stueplan og klasselokalerne fra 1. etage. Stueetagens faglokaler har direkte udgang til udeværksteder som derved lettere indgår i den daglige undervisning.

Falkenborgskolen (1920x1200)
Nye lyse klasselokaler på førstesalen

Den nye tilbygning er opført med et solcelleanlæg på 65 m2.

Falkenborgskolen (1920x1200)
Det nye pædagogiske sevicecenter

Falkenborg01_copy.jpg