Indvielse af Bistrupvang

I dag var der indvielse på Plejecenter Bistrupvang. Det var borgmesteren i Rudersdal, Erik Fabrin, der åbnede kommunens nye plejecenter, det smukke Bistrupvang. De kommende beboere har den seneste måneds tid indfundet sig i deres nye gemakker i det, som plejehjemslederen har kaldt det smukkeste plejecenter, hun nogensinde har set.

Det er White Arkitekter, Skandinaviens største arkitektfirma, der har tegnet og stået bag projektet, der torsdag stod foran sin officielle åbning, da kommunens afdeling for Ældreområdet invitererede til indvielse.

Opgaven har været særlig, fordi bygherren, Rudersdal Kommune, havde det ønske, at byggeriet skulle falde godt i trit med omgivelserne, blandt andet det gamle kloster, der kun ligger 50 meter væk.

 (1920x1200)

Flotteste plejecenter nogensinde
De arkitektoniske tanker bag projektet har tilsyneladende været en succes blandt de kommende brugere af huset. I hvert fald roser Hanne Bartholdy, den kommende leder, projektet til skyerne:
“Jeg synes, det er det flotteste plejecenter, jeg nogensinde har set. Det er perfekt tilpasset lokalområdet med det gamle kloster som nærmeste nabo, og materialerne er af meget fin kvalitet. White arkitekter kan være meget stolte af deres projekt, og vi er meget glade for det endelige resultat,” siger Hanne Bartholdy.

 (1920x1200)

Hun understreger, at tankerne bag de nye omgivelser er at gøre beboernes nye hjem mere spændende og spraglet. Stedet skal så at sige være mere ikke-institutionelt og mere hjemligt.

 (1920x1200)

Officiel åbning
Torsdag klokken 14.00 var der så officiel indvielse ved ældrechef Lilian Jørgensen og borgmester Erik Fabrin. Udover de to bød kommunens bygherrerådgiver Kjeld Knudsen og den nye plejecenterleder Hanne Bartholdy velkommen.

bistrup10.jpg